Important

GALERIE FOTO | Spectacol cu dans tiganesc si Cosmin Agache la Balul Miss Preuniversitaria de la C.E “O. Onicescu” (795 imagini)

Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botosani si-a desemnat joi seara castigatorii, dar inainte de a afla cine a castigat Miss si Mister, cei prezenti in sala au avut parte de un spectacol de zile mari.

A fost de departe liceul cu cele mai sexy fete, imbracate sumar, dar nu vulgar. Atmosfera a fost intretinuta de Viviana Sposub, Anastasia Popistasu, Oana Tabultoc, Alexandra Grigoroscuta, cea care a si participat in calitate de concurenta, dar si Cosmin Agache, finalistul de la “Romanii au Talent”.

Trupele Evolution, Extazy si binecunoscuta Glamour au fost prezente si la liceul Economic, la fel ca in fiecare seara de spectacol.

|Da un LIKE pe pagina noastra de Facebook|

La final, juriul a decis ca premiul I şi titlul de Miss Preuniversitaria să revină elevei Maria Padovei din clasa a XII-a B. Adolescenta de 19 ani va reprezenta liceul în finala judeţeană din 15 martie, ea urmând să intre în concurs alături de Ionuţ Budeanu, desemnat Mister Preuniversitaria.

GALERIE FOTO! REVENIM MAINE DIMINEATA CU VIDEO!

[nggallery id=69]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page