Important

INEDIT | Un star rock japonez la antrenamentele lui Si-Fu Amariei – FOTO&VIDEO

Duminica, 29 ianuarie, grupa de copii care se antreneaza in arte martiale la Millenium GYM  a avut parte de o intalnire inedita.
Vocalistul formatiei de japanese-rock din Japonia – Ant1nett , dl Masanori Yabuki i-a vizitat si a urmarit antrenamentul lor!

El se afla in turneu european si cu o seara inainte a concertat intr-un bar din Botosani. Afland despre faptul ca dl Masanori este un spectator al meciurilor de box si K-1 si ca a practicat ocazional boxul, Si-Fu Amariei l-a invitat sa-i vada luptatorii la antrenament.

Antrenamentul a fost condus de catre Si-Mo Marinica Savescu si s-au lucrat combinatii de lupta la perne si palmare, urmate de niste exercitii traditionale numite rutina pozitiilor. Invitatul a remarcat acest lucru si i-a placut imbinarea dintre traditional si modern. El a povestit multe despre antrenamentele de karate din Japonia, unde un mare accent se pune pe “spirit-inima-minte”, iar maestrii tin sa-i invete in primul rand pe elevi ca artele martiale inseamna sa nu ranesti pe nimeni!

“M-am simtit minunat vizitand sala ta. Am practicat boxul pentru sanatate dar si pentru pregatire mentala. Copiii din sala par sa fie niste persoane amabile si amabilitatea are nevoie de inteligenta si de un corp puternic”, a spus Masanori Yabuki.

Dupa antrenament, dl Masanori a mai vizitat niste obiective interesante din zona : Lacul de la Ipotesti, cetatea de scaun de la Suceava dar si un studio de inregistrari.

VIDEO:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page