Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 28 februarie…

Berbec:

S-ar putea sa plecati intr-o scurta delegatie, anuntata in ultimul moment. In ciuda dificultatilor, reusiti sa va descurcati foarte bine.Relatiile sentimentale sunt putin tensionate. Va sfatuim sa aveti rabdare cu partenerul de viata, pana va intelege si va accepta situatia.

Taur:

Astazi sunteti plin de energie.Daca sunteti invitat intr-o excursie, va sfatuim sa nu pierdeti ocazia. Nu va mai ganditi la cheltuieli! Meritati putina relaxare.Evitati cearta cu o ruda mai in varsta!

Gemeni:

Se pare ca incepeti pregatirile pentru concediu sau pentru o excursie.O ruda din partea partenerului de viata reuseste sa va indispuna pe moment. Ascultati-o, pentru ca sfaturile sale ar putea sa va fie utile!Spre seara, cand se mai linistesc apele, sunteti dispus sa plecati intr-o scurta vizita la prieteni.

Rac:

Dimineata, o veste buna: urmeaza sa primiti bani.Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Stati excelent la capitolul comunicare.Va recomandam sa nu-i neglijati pe cei mici.

Leu:

Apar rezultatele bunei colaborari cu un partener de afaceri. Impreuna, reusiti sa terminati o lucrare importanta.Dupa-amiaza sunteti nemultumit din cauza relatiilor sentimentale. Un prieten va ajuta sa treceti mai usor peste acest moment.Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

Fecioara:

Dupa o perioada nu tocmai favorabila, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. Va recomandam sa fiti sincer.Spre seara, mergeti in vizita la prieteni. Incercati sa nu monopolizati discutiile!

Balanta:

Sunteti putin indispus din cauza problemelor financiare.Aveti un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Va recomandam sa va dedicati studiului, proiectelor de viitor sau consolidarii relatiilor de afaceri.Sunt sanse sa va faceti noi prieteni. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Scorpion:

Dimineata aveti multe probleme de rezolvat. Chiar daca sunteti in forma si aveti spor, va sfatuim sa nu refuzati ajutorul celor din jur.Spre seara, primiti de la o persoana mai in varsta din familie un cadou sau o suma de bani.

Sagetator:

Dimineata sunteti foarte bine dispus si aveti succes in activitatile casnice si in societate.S-ar putea sa nu fiti prea multumit de situatia financiara.Seara, sunteti in centrul atentiei la o petrecere. Va sfatuim sa evitati glumele ce ar putea sa deranjeze.

Capricorn:

Sunteti foarte inventiv si va descurcati foarte bine in afaceri. Investitiile pe care le aveti in vedere va pot aduce mari satisfactii in curand.Va sfatuim sa nu tratati cu superficialitate problemele partenerului de viata. Spre seara, aveti ocazia sa discutati mai mult.

Varsator:

Cu farmecul dumneavoastra deosebit, atrageti admiratia celor din jur.Aveti mari sanse de reusita in activitati comerciale. Sunt favorizate si investitiile pentru casa.Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.

Pesti:

Incepeti o activitate care va va aduce castiguri frumoase si satisfactii profesionale.La serviciu sunteti in forma si munciti mai mult, spre nemultumirea colegilor.Nu incercati sa va depasiti limitele! Riscati sa va imbolnaviti sau sa va accidentati.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page