Important

HOROSCOP | HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi 10 februarie 2012!

Berbec:

Aveti succes in activitatile comerciale si sunt favorizate investitiile pentru camin.Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu un membru mai in varsta al familiei, care nu este de acord cu ideile dumneavoastra.

Taur:

S-ar putea sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Cu toate ca apar dificultati, reusiti sa va descurcati foarte bine si sa rezolvati toate problemele.Este posibil ca relatiile sentimentale sa fie tensionate in prima parte a zilei, din cauza schimbarii programului.

Gemeni:

Sunteti plin de energie si ideile dumneavoastra sunt apreciate de anturaj.Daca sunteti invitat intr-o excursie, profitati de ocazie! Chiar daca trebuie sa cheltuiti mai mult decat aveati de gand, meritati sa va relaxati.

Rac:

Colaborarea cu un partener de afaceri incepe sa dea rode, o data cu finalizarea cu succes a unei activitati importante.Relatiile sentimentale ar putea avea de suferit in partea a doua a zilei. Nu este cazul sa va ingrijorati: o ruda va ajuta sa treceti cu usurinta peste acest moment.Acordati mai mult timp odihnei si activitatilor casnice!

Leu:

Se pare ca aveti dificultati materiale, dar aveti un randament excelent in activitatile intelectuale. Este o zi favorabila studiului, proiectelor de viitor, comunicarii, dar si relatiilor de prietenie.Dupa-amiaza ar fi bine sa va ocupati de problemele tinerilor din familie. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioara:

Aveti multe probleme de rezolvat si ar fi bine sa va organizati cat mai riguros, ca sa va consumati energia inutil. Desi sunteti o fire practica si astazi aveti un randament bun, va sfatuim sa nu refuzati ajutorul care vi se ofera.In partea a doua a zilei, primiti o suma importanta de bani de la o ruda mai in varsta.

Balanta:

Sunteti increzator in fortele proprii si plin de energie. Puteti avea mari satisfactii pe plan intelectual si social.Relatiile sentimentale decurg excelent. Va sfatuim, insa, sa acordati mai multa atentie celor varstnici din familie.

Scorpion:

Va simtiti plin de energie si instare de mari eforturi fizice. Va sfatuim sa nu va supraestimati capacitatea de efort, pentru ca riscati sa aveti probleme de sanatate.In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata!

Sagetator:

Puneti suflet in tot ce faceti si sunteti hotarat sa terminati tot ce ati inceput. Sunt favorizate castigurile financiare si puteti sa va afirmati in societate.In relatiile cu partenerul de viata aveti parte de armonie si buna intelegere.Va sfatuim sa fiti cumpatat.

Capricorn:

In prima parte a zilei va simtiti instare sa mutati muntii din loc. Nu va supra-estimati capacitatea de efort, daca vreti sa nu aveti surprize neplacute!Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti musafiri sau sa fiti invitat la rude. Chiar daca sunteti entuziast, lasati-i si pe ceilalti sa vorbeasca!

Varsator:

Sunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si in societate.Situatia financiara nu va satisface, dar va veti redresa curand.Seara mergeti la o petrecere unde sunteti in centrul atentiei. Evitati glumele riscante!

Pesti:

Inventivitatea de care dati dovada va ajuta mult in afaceri. Planurile in privinta unei noi investitii se vor concretiza in scurt timp si va vor aduce beneficii substantiale.Preocupat de afaceri, aveti tendinta sa neglijati problemele partenerului de viata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page