Important

GALERIE FOTO | INGERI SI DEMONI, Zorro, The Mask, Fam. Flintstones si Fam Adams la Balul Miss Preuniversitaria al C.N. Mihai Eminescu (417 imagini)

“Din cele mai vechi timpuri, lumea a fost definita prin intermediul conceptului de bine si rau, pentru ca impreuna alcatuiesc fiinta umana. Oamenii pot fi si ingeri, pot fi si demoni. Lupta intre ei ne este existentiala: fara rau, nu exista bine, iar fara fericire, nu exista suparare”, asa a inceput Balul Miss Preuniversitaria al Colegiului National “Mihai Eminescu” Botosani.

Pentru a introduce publicul in povestea ingerilor si a demonilor, elevul Marius Siminiceanu a pregatit un spot inedit cu prezentarea concurentilor:

1. Ionela Iacobita si Lucian Murariu

2. Isabela Epure si Mihai Chirica

3. Ioana Horodinschi si Serban Ivan

4. Bianca Nedelcu si Iulian Axinte

5. Diana Bidasca si Vlad Porfir

6. Camelia Petraru si Marius Badragan

7. Otilia Oniciuc si Ciprian Tirmac

8. Manuela Minzat si Iulian Vieriu Ciubotariu

Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani au urcat rand pe rand Irina Aparaschivei, trupa de majorete a liceului, Raul Poama-Neagra si Alexandra Necsanu. A urmat apoi  trupa Extasy si Lucian Hrapciuc.

Cel mai interesant moment a fost atunci cand concurentii au incercat sa interpreteze cupluri celebre. Rand pe rand au urcat pe scena Angelina Jolie si Brad Pitt, printul William si Kate Middleton, fam. Flintstones, Zorro si Elena, Romeo si Julieta, Fam. Adams, The Mask,  Barbie si Ken.

Alexandru Casandra a interpretat la chitara piesele “Vasile” si “Greierele si furnica”, dupa care Miruna Buza, castigatoarea premiului I la concursul “Artele Copilariei”. A urmat Giorgiana Jascanu, Ioana Ignat si Madalina Natarasu, Cosmina Cozma si Daniel Anton, pustiul care saptamana trecuta a castigat locul I la concursul Artele Copilariei, sectiunea instrumentist.

Trupa Glamour a ridicat sala in picioare cu stilul lor de dans, dar si Ansamblul Margineanca cei care au prezentat un dans traditional romanesc.

Spectacolul a fost incheiat de interpreta Stefania Puiu care a interpretat piesele “Lume buna de devreme” si “Inteteste-o mai dobas”.

Titlul de Miss si Mister Preuniversitaria a fost castigat de perechea nr.1, formata din Ionela Iacobita si Lucian Murariu.

NU RATA ASTAZI UN CLIP VIDEO CU BALUL! REVENIM!

GALERIE FOTO:

[nggallery id=59]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page