Important

EXCLUSIVITATE | AS Roma da lovitura! Doi jucatori din Liga a II-a si un jucator din Liga a III-a au ajuns la Roma! VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA!

AS Roma s-a intarit puternic in aceasta iarna, in ciuda faptului ca au renuntat la foarte multi jucatori.  Conducerea echipei a reusit in aceasta saptamana sa transfere trei jucatori importanti pentru returul campionatului.

Prin aceste transferuri se anunta un retur de campionat extrem de frumos si spectaculos.

Jucatorii care au ajuns la AS Roma sunt Ciprian Liuta de Juventus Bucuresti, Laurentiu Giurgiuveanu de la FC Botosani si Vasile Irimia de la FCM Dorohoi. Astfel, romanii vor avea un atac fulger cu golgherii din ultimele trei sezoane de Liga a IV-a, Liuta, Carabus si Irimia.

Daca pe Irimia il cunoastem cu totii de la FC Vorona, FC II Botosani si FCM Dorohoi, Ciprian Liuta a fost un jucator de baza in atacul echipelor FC Vorona si FC II Botosani. El a ajuns in aceasta iarna la Juventus Bucuresti acolo unde a evoluat si impotriva echipei Steaua Bucuresti. Pentru ca echipa bucuresteana se confrunta cu mari probleme financiare, Liuta a revenit in aceasta saptamana la Botosani,

Un alt jucator important este juniorul Laurentiu Giurgiuveanu, nascut in 1994, adus la FC Botosani de la Noua Generatie Iasi si cedat sub forma de imprumut la AS Roma. Giurgiuveanu este jucator ce a fost si in lotul de juniori a nationalei Romaniei.

Directorul Sportiv de la AS Roma, Razvan Zetu, spune ca prin aceste transferuri echipa este mult mai puternica decat in tur. “Pot spune ca a fost o campanie de transferuri reusita pentru noi si asta pentru ca am realizat exact ce ne-am propus. Am fost un lot nou in care se imbina cu succes tineretea si experienta. Toti au spus ca ne dezintegram, insa eu sunt de parere ca suntem mai puternici cu aceste schimbari. Sper sa facem o figura frumoasa la fiecare joc si chiar daca nu avem un obiectiv clar fixat si aici ma refer la pozitia pe care o vom ocupa in clasament la sfarsitul campionatului, in acest retur vom aborda fiecare meci la victorie”, a declarat Razvan Zetu.

Tot el este omul care a reusit sa reformeze cuplul de atac de la FC Vorona, Liuta-Irimia, jucatorii care au inscris impreuna foarte multe goluri. “Cu Liuta si Irimia am fost impreuna la toate echipele la care am lucrat eu. Am vrut neaparat sa-mi fie alaturi si la AS Roma pentru ca ii cunosc foarte bine. Suntem prieteni inca din copilarie, stiu ca sunt jucatori seriosi si jucatori de calitate”, a adaugat Zetu.

Inafara de cei trei jucatori, la AS Roma au mai ajuns in aceasta iarna Florin Gradinariu, Ovidiu Sirghie plus cativa juniori de la CSS Botosani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page