Important

EXCLUSIV | Mircea Sandu nu vrea sa mai auda de Luceafarul Mihai Eminescu: “Vai de mama lor”! Vezi discutia dintre Sandu si Cornel Sfaiter – FOTO

Pe 20 iulie 2011, Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbalul românesc în urma unei şedinţe de Comitet Executiv conduse de preşedintele FRF Mircea Sandu. Acesta s-a ferit să pună la dispoziţia presei stenograma întîlnirii, însă aceasta a ieşit acum la iveală dezvăluind dialoguri incredibile care descriu cum funcţionează de fapt fotbalul nostru.

– Mircea Sandu despre Marian Iancu, în contextul retrogradării Timişoarei: “L-am regulat, adică sînt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană”

– Acelaşi preşedinte FRF îl asigură pe Vasile Avram că funcţia lui nu e în pericol şi că “dacă îşi face treaba bine o să îi propun un nou mandat”. Reacţia lui Dumitru Dragomir: “DACĂ PERSISTĂ SĂ FIE AŞA DE COARDĂ, DA”

– Mircea Sandu afirmă şi repetă: “La Liga 1 obligatoriu delegările le face preşedintele comisiei”. Vasile Avram, în dosarul Mită în elicopter, acuzat că a primit mită pentru a delega arbitri agreaţi pentru FC Tg. Mureş, a declarat că nu el făcea delegările la Liga 1!

– Tot Mircea Sandu aduce in discutie si echipa botosaneana Luceafarul Mihai Eminescu, pe atunci la final de sezon de Liga III-a. “Mai vreti un Luceafarul a lui Eminescu de la Botosani. 12 puncte a facut aceasta. Unde joaca?” a fost intrebarea presedintelui FRF, moment in care Cornel Sfaiter i-a dat raspunsul: “La Bucecea”. “Vai de mama lor”, a fost reactia lui Mircea Sandu.

VEZI MAI JOS STENOGRAMA CU DISCUTIA DINTRE MIRCEA SANDU SI CORNEL SFAITER!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page