Important

EVENIMENT | Trupul neinsufletit a botosaneanului mort in explozia de la Sighetul Marmatiei a fost depus la Biserica Roseti! Va fi inmormantat de 8 martie – GALERIE FOTO

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Silviu Augustin Comănici, directorul societăţii Berg Sistem Gaz din Sighetu Marmaţiei, a ajuns la Botoşani marţi, în jurul orei 20.00. 

Trupul neînsufleţit a fost depus la Biserica Roseti de pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde a fost aşteptat de familie şi cunoscuţi.

Silviu Augustin Comănici va fi înmormântat joi, în cimitirul Pacea, lângă fratele său, care a decedat în urmă cu câţiva ani.

Directorul societatii Berg Sistem Gaz a suferit arsuri pe 85% din corp în urma exploziei din 19 februarie de la Sighetul Marmaţiei, decedând vineri dimineaţă, la Spitalul de arşi din Capitală.

Silviu Augustin Comănici a activat aproape 10 ani la E.ON Botoşani, fiind sef district. La jumătatea anului 2010 a plecat la Siret, unde a lucrat în cadrul companiei Berg Sistem Gaz, după care a devenit director al companiei, la Sighetu Marmaţiei.

[nggallery id=86]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page