EvenimentImportant

EVENIMENT | Toată familia nimicită la Dumbrăveni. Tatăl şi fiica de 20 de ani morţi, mama şi fiica de 16 ani în stare gravă, după un accident cumplit

Nenorocire într-o familie din Sighişoara. Un tată, 45 de ani, şi fiica sa în vârstă de 20 de ani au murit aseară într-un grav accident, după ce bărbatul a vrut să facă o depăşire, dar a pierdut controlul volanului.

Mama, 45 de ani, şi cealaltă fetiţă, 16 ani, au scăpat cu viaţă, dar au fost grav rănite. Tânăra care şi-a pierdut viaţa avea planuri mari. Se întorceau cu toţii de la Cluj, unde studiaseră ofertele facultăţilor.

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Naţional 14, între Mediaş şi Sighişoara. Părinţii şi cele două fete fuseseră la Cluj, pentru că fiica cea mare voia să se înscrie în toamnă la facultate. Mai aveau 30 de kilometri până acasă, când drumul li s-a sfârşit brusc.

Şoferul mergea cu viteză şi, la un moment dat, a vrut să depăşească altă maşină, dar a lovit o dubiţă. Tatăl şi fiica cea mare au murit pe loc.

Sora mai mică şi mama, care stăteau în spate, au avut mai mult noroc. Ele au fost transportate la spital. Şi şoferul dubei a fost rănit

Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.“, trasmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.

sursa > observator.tv

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!