Important

EVENIMENT | Brutărie călcată de hoți neinspirati: AU FURAT NISTE BANCNOTE DE 1 LEU!

Ieri noapte, brutăria „Iosif” din cartierul Plevna a fost călcată de hoți. Autor(i) necunoscut(i) au pătruns în brutăria situată pe strada Calea Plevnei nr.6 și au sustras o sumă de bani în valoare de aproximativ 300 de lei. Spargerea a avut loc în noaptea dinspre marți, 13 martie, și miercuri, 14 martie.

În jurul orei 00:30, o patrulă a poliției, aflată în executarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Plevnei din  municipiului Dorohoi a sesizat geamul brutăriei spart și a anunțat jaful.

„Aseară în jurul orei 00:30, am fost sunat de la poliție și m-au anunțat că un echipaj de patrulare a sesizat că brutăria a fost spartă. Nu mi-a luat cine știe ce, aveam niște mărunțiș în bancnote de 1 leu, atât mi-a luat. Mai mult prejudiciu au creat prin faptul că mi-au stricat ușa”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dumitru Ciubotaru, patronul brutăriei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de la departamentul judiciar și criminalistic din cadrul Poliției Dorohoi efectuând cercetari. În urma acestor cercetări se va stabili prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii și se va crea un cerc de suspecți

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page