Important

EVENIMENT | Botoșăneni, Ștefan Bănică vă pregătește un show live unic plin de ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, vă pregătește un show live unic plin de ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

Ultima oprire dintr-un mega turneu național în 8 orașe va avea loc la Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă” din Botoșani, pe data de 7 noiembrie.

Vă invităm să sărbătorim împreună muzica de calitate și să retrăim amintiri minunate ascultând melodiile artistului, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani!

La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie) vom petrece momente speciale, vom dansa, vom cânta și ne vom bucura din toată inima!

Ștefan Bănică este un cântăreț de muzică ușoară, rock, moderator TV, actor de film și teatru român-un artist în adevăratul sens al cuvântului-care prin performanța sa de excepție la fiecare spectacol susținut a reușit să ridice în picioare un public de toate vârstele, stârnind valuri de aplauze și zâmbete și să marcheze showbiz-ul românesc și internațional.

Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 7 noiembrie, la Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”!

Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor:  http://bit.ly/StefanBanicaBotosani

Pregătește-te pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

Eveniment organizat de WebRoll Agency.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!