EducatieLocal

Elev din Botoșani premiat la Olimpiada de Inovare și Creație Digitală

Focșaniul a fost în perioada 25-29 iulie gazdă celei de-a 29-a ediție a Olimpiadei de Inovare și Creație Digitală-Infoeducație, ediția 2022. Obișnuiți ani la rând cu verdele padurii vrâncene cu liniștea locului și aerul curat din tabăra de la Galaciuc, de data aceasta cei 155 de participanți din cele 32 de județe și-au prezentat lucrările în sălile legendarului Colegiu Național ”Unirea” din Focșani.

Cei 5 elevi calificați la etapa națională, insoțiți de doamna profesor Gutter Lili-Ana, au participat la secțiunile concursului cu lucrări inovative, bine argumentate și prezentate in fața unui juriu de excepție.

Ne-au reprezentat: la Creație multimedia Coșoreanu Ioana-îndrumător profesor Voinea-Axinte Alina, la Soft educațional Feraru Gabriel-îndrumători profesori Giocaș Carmen Afrodita și Cardaș Cerasela Daniela, la Roboți Marian Șerban-Petru-îndrumător profesor Gavril Rodica la Softwere utilitar Vesel Matei-Denis-indrumător profesor Voinea-Axinte Alina și la Web Zgîmbău Tudor-indrumator profesor Oana Cristina Ilincariu. După prezentarea lucrărilor Tudor Zgîmbău, elev în clasa a XI-a la Colegiul ”Mihai Eminescu” s-a calificat la cea de-a doua probă a concursului, etapa OPEN reușind la final să obțină premiul I la sectiunea Web.

Felicitări elevilor participanți, profesorilor și părinților care i-au sprijinit pe lungul drum spre performanță.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button