Important

DRAGOSTE&SEX | Top 7 fantezii sexuale in randul femeilor!

Dintotdeauna barbatii au fost curiosi sa afle ce le trece femeilor prin cap, mai ales cand este vorba despre fantezii sexuale. Chiar daca unii cred ca femeile nu prea au fantezii sexuale, lucrurile stau exact pe dos. Femeile sunt chiar experte pentru ca nu-si limiteaza imaginatia. Iata un top 7 fantezii sexuale pe care le au femeile.

Una dintre cele mai dese fantezii sexuale este cea in care ea te domina

Femeile iubesc barbatii puternici care sa le rapeasca si sa le duca in casa lor, insa veti fi surprinsi sa aflati faptul ca una dintre fanteziile lor este cea in care acelasi barbat puternic implora pentru a avea parte de o partida de sex. Intregul scenariu se invarte in jurul barbatului care face tot ce-i sta in putere sa atraga atentia partenerei sale. Si astfel, ea detine controlul in timp ce se bucura de intregul devotament al barbatului sau.

Femeile au si fantezii sexuale in care sunt dominate

Chiar daca tipologia barbatului modern este metrosexualul, de fapt femeile independente viseaza la barbatii puternici carora nu le este teama sa-si arate testosteronul. Fanteziile sexuale ale acestor femei sunt legate de barbatii dominatori. Ele vor sa simta degetele puternice pe pielea lor, vor sa simta dintii acestora pe umerii lor, vor sa fie posedate, insa doar in dormitor. Dupa aceea vor sa primeasca un tratament egal. Astfel, se vor avea de castigat in ambele situatii: pe de o parte sunt feminine si vulnerabile, mai apoi feministe si puternice.

Multe femei au fantezia: profesor/eleva

Vei fi uimit sa afli faptul ca fantezia Britney Spears nu este doar pentru barbati: femeile iubesc ideea de a se imbraca in scolarite. Unele dintre ele nu se opresc aici: se vor comporta obraznic pana cand barbatul le va lua pe genunchi si le va trage cateva palme la fund. Ai citit bine: multe femei mature au fantezii legate de acest subiect. Motivul este foarte simplu: de obicei acest scenariu se incheie cu o partida fierbinte de sex.

Sex cu un strain se afla in topul fanteziilor sexuale ale femeilor

Cele mai multe dintre femei nu vor face niciodata pasul acesta in realitate, insa le face placere sa-si imagineze cum ar fi. Este adevarat ca atat barbatii, cat si femeile ar prefera sexul fara obligatii, insa n-o fac din cauza sentimentului de vinovatie care ar aparea dupa. Cu toate acestea, femeile se infierbanta repede daca se gandesc ca un barbat superb le abordeaza pe intuneric si le duce in camera lui pentru o partida de sex salbatic.

Din fanteziile sexuale ale femeilor nu lipseste voyeurismul

Daca pana acum credeati ca femeile urasc sa priveasca alte persoane in timp ce fac amor, va inselati. Femeilor le place din aceleasi motive ca si barbatilor: este erotic, te bine dispune si este oarecum tabu. Sotia ta poate avea fantezii cu spionarea vecinilor in timp ce acestia sunt in dormitor, sau sa urmareasca un cuplu lisit de inhibitii in parc. Crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca-i place sa priveasca la fel de mult ca si tie.

Fantezii sexuale in care este implicata forta fizica

Acest gen de fantezii sexuale sunt foarte intalnite in randul femeilor. Cei mai multi dintre psihologi considera ca astfel femeilor pot avea parte de sexul salbatic la care viseaza fara a mai mai suferi de sentimentul de vinovatie care ar urma dupa un asemenea act. Din scenariu face parte mereu un barbat superb care le duce cu forta in dormitorul lui si trece imediat la treaba. In timp ce el ii rupe hainele si, cu miscari experte , o va excita pana la culme.

 

Dansatoarea la bara este si ea in topul fanteziilor sexuale

Cele mai multe dintre femei nu vor vrea sa se dezbrace intr-un loc public, insa fantezia scoaterii hainelor nu lipseste din acest top. Sotiei tale ii place ideea de a te tortura cu un striptease si ar vrea sa-ti ofere un dans cand sunteti doar voi doi. Faptul ca iti face placere in imp ce ea se unduieste in fata ta ii dezvaluie faptul ca o gasesti atractiva, si, in acelasi timp ea este cea care detine controlul, o combinatie careia nici o femeie nu-i poate rezista.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page