Local

Două spectacole în premieră pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”

Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18.00 și duminică, 29 ianuarie 2023, ora 18.00, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită la premierele spectacolelor Visul unei nopți… și …Noaptea unui vis după William Shakespeare, în regia lui Alexandru Vasilachi.
Muzica spectacolului este creată de Micha Mendel.
Micha Mendel a absolvit Școala de sunet BPM Sound School, Tel-Aviv, Israel și are o bogată experiență muzicală, colaborând cu numeroase case de discuri din Israel, Rusia, Macedonia, Canada, SUA, Germania, Franța, Belgia, Mexic, Olanda, Turcia, Marea Britanie. „În ultimii ani, am produs muzică atât în România, cât și în Israel, unde am locuit timp de 27 de ani. De la întoarcerea în țară, m-am aprofundat în lumea autentică a sunetului și a energiei locale, lucru care a influențat producțiile mele. Pledez pentru diversitate și creativitate, având încredere în evoluția continuă și constantă a muzicii.”
„Ajungi în fața unui public, lumina de serviciu s-a stins, muzica care devenise deja eternă psihic, incepe din nou.
Un văl de sunete care ne hipnotizează oriunde am fi: pe scenă, în culise, în sală, acasă, în vis.
Maratonul stărilor începe în acelaşi timp când muzica deja a îmbibat sala şi ne face pe noi, să avem un impuls de mişcare corporală. Începe coregrafia, din nou şi din nou…deja totul e cusut în vene, fiecare sunet din aceste melodii lucrate ca o poțiune, ne-a vrăjit. Muzica a început ieri, va începe azi şi va începe şi mâine, rămâne ca un stop activ în relația noastră, dar şi a voastră dintre vis-realitate.”
🎫Preț bilet premieră – 50 lei;
🎫Preț pachet bilete cele două spectacole – 80 lei
🎫Biletele se găsesc la:
– Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, tel. 0722.557556, de miercuri până vineri între orele 8.00 -21.00, sâmbătă și duminică de la 12.00 la 18.00.
– Agenția Teatrală din incinta Casei Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231.510970 și 0735.779821
Program: 12.00 – 16.00, de miercuri până vineri, sâmbătă și duminică de la 16.00 la 18.00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page