AccidentEvenimentInfractionalLocal

Doi botoșăneni au fost reținuți după ce au intrat cu mașina, în mod intenționat, într-un autoturism parcat în fața unui local

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi bărbați, de 41 și 27 de ani, din comuna Roma, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cecetări, a reieșiti faptul că la data de 1 octombrie 2022, cei doi bărbați, în timp ce se deplasau cu un autoturism, pe Drumul Județean D.J. 296 ar fi intrat în impact, în mod intenționat, cu un alt autoturism, în care se afla persoana vătămată și care era staționat pe marginea părții carosabile, în fața unui local public, din comuna Roma.

Ulterior, ar fi distrus elemente de caroserie ale autoturismului respectiv, folosindu-se de obiecte contondente și ar fi lovit victima, care se afla în interior, un tânăr, de 22 de ani, din aceeași localitate, provocându-i acestuia leziuni fizice.

Cei doi bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button