DIVERSE | Miezul de nucă scade colesterolul

Nuca nu este doar un ingredient delicios, ci şi un fruct sănătos. Conţine mari cantităţi de cupru şi de zinc, elemente care păstrează sănătatea cardiovasculară şi cresc imunitatea organismului.

Dacă este consumată în cantităţi mari, nuca îngraşă, fiind un furnizor important de proteine, grăsimi, vitamine, minerale şi fibre.

Cu toate acestea, miezul de nucă este mult mai digerabil decât carnea, chiar dacă valoarea energetică este mai mare decât a acesteia.

Grăsimile din nuci sunt nesaturate, conducând la scăderea colesterolului.

Şi, nu în ultimul rând, tot ele îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare, ceea ce le recomandă ca fiind excelente pentru elevi şi studenţi.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close