Diverse

4 ani de la înfiintarea inițiativei #ÎsRomân și a grupului PRODUCATORI LOCALI – FOTO&VIDEO

Astăzi se împlinesc 4 ani de la înființarea grupului PRODUCATORI LOCALI și a inițiativei #ÎsRomân 🇷🇴 🤝

În data de 1 aprilie 2020, ora 18:30, a fost creat pentru prima dată și nu a fost deloc o glumă.

În anul 2020, văzând că am fost obligați să stăm acasă, iar sănătatea ne este amenințată, și, odată cu ea, este amenințată și economia, care se afundă, am hotărât că este momentul să fac ceva.

Așa a luat naștere inițiativa #ÎsRomân 🇷🇴 🤝 este important să îți găsești o activitate benefică ție și pentru societatea din care faci parte din dorința de a promova folclorul, tradițiile, portul popular, ORIGINILE noastre românești.

Sub umbrela inițiativei #ÎsRomân 🇷🇴 🤝 am încercat să promovez cât mai mulți producători locali / firme românești prin diverse campanii și inițiative pe care le-am organizat.

În cele ce urmează, reamintim diferite momente din activitățile realizate cu ajutorul pozelor, iar filmările le veți putea urmări accesând link-urile de mai jos:

 

Din dragoste pentru comunitate, la vremea respectivă, am înființat o asociație care avea în statut ÎNCURAJAREA EFICIENTĂ A RELANSĂRII AGRICULTURII DIN ROMÂNIA pe care am închis-o ulterior din cauza sabotajelor din mai multe direcții, la care au luat parte și unele ziare pentru audiență și bani, nu le voi da numele pentru că inițiativa se face cunoscută prin faptele sale bune realizate din toată inima, nu din exercițiu pentru imagine călcând pe cadavre.

Există multă suferință în lume, multă nevoie de … “descărcare”.

Întotdeauna am ales să promovez pe acei oameni simpli și de bună credință fiindcă aceștia știu să aprecieze, să mulțumească și să se comporte într-un mod diferit, lăsând mereu în urmă o stare de bine, una de parcă i-ai cunoaște de o viață, una de căldura omenească, firescul acela de a fi bun și deschis din prima clipă, lucruri care nouă astăzi ne lipsesc din societatea românească… acel firesc de a fi OAMENI, de a ne sprijini în momente de cumpănă și de a ne iubi aproapele.

Alege să faci o faptă bună și uită, plantează un arbore, un pom pe gustul tău sau a copiilor tăi. Îngrijește-l! Culege-i fructele, răcorește-te la umbra sa, pomul se va bucura. Dar nu te certa cu nimeni, viața este scurtă și este doar o clipă , mai bine trăiește corect și frumos în liniștea ta interioară. Răul aduce rău iar ceea ce semeni culegi înzecit, însutit.

Menține-ți valorile pozitive pentru că valorile se transformă în destinul tău.

Nu te compara cu nimeni altcineva din lume. Dacă o faci, te jignești pe tine.

Oriunde ai fi în lume nu uita… ești român.

Ai tradiție, ai joc , mămăligă, port popular , scrijele pe sobă,  horă și joc.

Cei care încă nu fac parte dintr-un grup care promovează tot ce-i românesc sunt invitați în grupul PRODUCATORI LOCALI. Mai jos vă atașez și adresa unde puteți da doar un singur click și veți deveni membri.

https://www.facebook.com/groups/703957030303823/?ref=share_group_link

Rămâneți mereu voi înșivă și, mai cu seamă, oameni. Faceți bine și uitați!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page