InfractionalLocal

Depistat la volan, fără a avea drept de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat  cu cetăţenie Republica Moldova care a fost depistat conducând un autotovehicul, deşi nu deținea permis de conducere valabil.

În ziua de 15 octombrie  a.c., în jurul orei 06.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie  Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, aflat la volanul unui autovehicul cu număr de înmatriculare specific Poloniei.

La controlul de frontieră, conducătorul auto a prezentat un permisul de conducere eliberat de către autorităţile din Transnistria, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că bărbatul în cauză nu deţine permis de conducere valabil.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page