InfractionalLocal

Cetăţean moldovean, căutat de autorități, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de autoritățile din România.

În data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 22.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un  bărbat cu cetăţenie Repubica Moldova, în vârstă de 39 de ani, pasager al unui microbuz.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din România o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de imigraţie ilegală.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page