Comunicat Cătălin Silegeanu: „Primăria, o pălărie prea mare pentru capetele seci din politică”

Au trecut 4 ani în care am tot așteptat ca promisiunile electorale sa fie implementate .

Suntem din nou în fața partidelor reprezentate de aceeași oameni .
Un aspect important al acestei perioade în care cei care au deținut funcții , s-au folosit de  puterea politica având la dispoziție   resursele financiare dar și informaționale ale acesteia.
Responsabilitatea lor era să țină cont de resursele disponibile pentru a implementa proiectele stabilite și promise că să-și atingă scopul in  societate. Responsabilitatea lor s-a transformat  într-un bâlci dat între funcții și puterea acestora în mâinile unor Iresponsabili.
Trebuie să conştientizăm că anul acesta ,este un an dificil  pe toate planurile economice ,culturale ,sociale ,educaționale ,umane.Astfel aria promisiunilor din partea partidelor este mult mai mare în comparație cu volumul resurselor care a devenit mult mai scăzut datorită crizei ,dar și a lipsei de viziune a autorităților ,reducând și mai mult implementarea pe viitor a noilor proiecte vechi .
Mai simplu se poate spune că tot ce se “afirma” in aceasta campanie electorală de către cei care au deținut puterea în municipiu,nu au resursele necesare pentru a face societatea să funcționeze.
Nu vor avea resurse financiare pentru asfaltări , pentru construcții noi, investiții în domeniul educației și sănătății , clădirile de patrimoniu vor reintra într-o stare de degradare care ne va costa și mai mult de la an la an .
Nu mai exista dezbatere politică în campanie ,avem doar declarații în mediu online foarte bine cosmetizate , care au rolul sa ne distragă de la adevăratele probleme .
 Comandarea sondajelor sau  folosirea în scop manipulativ a unor  așa zisi experți în politică ,ii dau  ca principalii favoriți  in bătălia pentru scaunul primăriei pe Catalin Flutur ( actualul Primar cu 0 realizări in mandatul precedent) PNL și Cosmin Andrei PSD  ( viceprimar de 8 ani care nu s-a remarcat prin nicio in activitatea sau dezbatere în mediul politic sau social .
Nu este corect să lăsăm  puterea ca un instrument de dominaţie politică, de
constrîngere ,de manipulare încă 4 ani de zile pe mana acestor oameni .
Trebuie sa folosim “pârghia puterii”fără de care ei nu pot sa -și folosească resursele date de către partide  pentru a ne tine într-un oraș fără investiții în infrastructură , in economie ,in dezvoltarea profesionala a cetățenilor încă 4 ani de zile .Această “pârghie ” este Votul.
Dragi botoșăneni
Dacă votați iarăși PSD , PNL sau oricare alt partid care au făcut din politică  un loc de joacă pentru putere și ambiții personale ,Nu  se va schimba absolut nimic ,nici în oraș ,nici în viețile voastre.
Analizați  că sunt doar  aceeași oameni  aceleași comportamente  ,aceleasi promisiuni ,aceleași atitudini de nepasare la nevoile cetățenilor.
Sa spunem Stop mijloacelelor de influenta folosite împotriva noastră.
Eu va sfătuiesc  , să votați  cu înțelepciune uitandu-vă cu atenție la (ne)realizarile acestor oameni în fruntea orașului.
Nu  ne mai permitem erori umane și politice încă 4 ani de zile. Orașul nu își mai permite incă  4 ani de stagnare și degradare.

Îmi doresc  și vă invit să fiți alături de mine in această bătălie împotriva ipocriziei și a distrugerii orașului .Fiți alături de  mine un cetățean de rând ,  independent, profesionist, care doar împreună cu voi cetățenii putem să schimbăm doar în bine acest oraș.

Cu stima/ With Best Regards
Ing. Dipl.Catalin Silegeanu
Mobil: +40 747 683 762
PROFILE DE ETANSARE – PROFILE DILATATIE – APARATE REAZEM – DISPOZITIVE PODURI- SUPORTI NEOPREN SI FOLII GLISANTE – ACCESORII COFRAJE
PRODUCATOR
Granule PVC
Granule PVC
MANUFACTURER
WATERSTOPS – JOINT SYSTEMS – NEOPREN BEARINGS – EXPANSION JOINTS – SLIDING AND BEARING TECHNOLOGY – FORMWORK ACCESSORIES
HIDROPLASTO SRL C.U.I : RO18150574 Director General
Sediu: Str.Pacea nr.26, Botosani REG: J07/712/2005 Silegeanu Catalin
Tel: +40 231.522.525/ Fax: +40 231.522.526 RO90BACX0000000479392000 (RON C.S.: 625.570,00 Ron
Punct lucru : Str.Uzinelor nr.80, Oradea RO36BACX0000000479392002 (EUR) [email protected]
Tel: +40 359.170.848/ Fax: +40 359.170.857 SWIFT/BIC: BACX ROBU www.hidroplasto.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close