InfractionalLocal

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat  cu cetăţenie R. Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat

În ziua de 15 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mânzâteşti, un autoturism marca Volkswagwn Touran, înmatriculat în judeţul Botoşani, condus de un cetăţean român, în vârstă de 29 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulaţie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page