Important

RELIGIE | Campanie umanitară: “Să fim oameni…! Împreună putem schimba vieți!”

Pantocrator.ro – portalul creștin ortodox lansează pe perioada întregului an 2012 –campania “Să fim oameni…”, prin care va oferi copiilor până în vârsta de 14 ani aflați în grele încercări ale boli.

Campania umanitară „Să fim oameni..” va oferi gratuit fiecărui caz în parte: un blog umanitar, un afiș și flayer pentru campanie-design, pagină facebook, causes ,Google +, cât și consiliere care o acordăm părinților acestora pe tot parcursul campaniei. Prin credință dorim să fim alături acestor copii, de aceea pantocrator.ro a ales ca patron spiritual al acestei campanii pe Sfântul Ierarh Nectarie Făcătorul de Minuni fiind cunoscut și vindecător de cancer.

Din păcate, lumea în care trăim și pe care noi o dorim mai bună, uneori ne oferă și probleme prea grele de purtat doar pe umerii noștri.
Ne dorim să nu fie nimeni bolnav, niciunde în lumea aceasta mare, însă copii ne impresionează cel mai mult, ne gândim la sufletele lor pure și nevinovate, la ochișorii curioși să vadă tot ce li se arată în jur, la întrebările lor despre viață.
În ultimul timp apar tot mai multe cazuri ale unor copii care iși doresc să trăiască, iar părinții luptă până la capăt să le ofere tot ce e mai bun, să ajungă la medicii cei mai buni, la cele mai specializate clinici și spitale, dar unii dintre ei se lovesc de o barieră pe care nu o pot trece singuri.

Au nevoie de bani pentru a trece de această barieră, TE ROG, atunci când auzi sau vezi un apel umanitar, nu trece peste el ca și când nu ar exista sau pe tine nu te-ar afecta.

Gândiți-vă cum va fi când părinții vor putea să meargă mai departe cu banii dăruiti de voi, vor putea să lupte în continuare, altfel, vor sta pe gânduri și se vor frământa, vor plânge și se vor uita neputincioși la copilul care nu ințelege problemele oamenilor mari.
COPILUL își dorește ca mâine să alerge, să zâmbească, să iși țină părinții de mână.

La capăt nu rămân decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem.
Fii alături de cei care vor să facă bine,întinde-ţi mâna prin întunericul amar şi aprinde făclia speranţei.Nu ai puterea să o faci tu roagă pe alţii care ştii ca o pot face.Dă mai departe acest mesaj.
VOI, cei care nu rămâneți indiferenți, aveți din partea noastră tot respectul și mii de mulțumiri.

Mesajul campaniei

Să fim buni!
Nu e greu să iubim!
Ne trebuie doar să fim oameni…!
Donează și tu!

Cum poți să te implici alături de noi?

• Donează în conturile prezentate de noi pe blog-conturile aparțin părinților a căror copii sunt bolnavi;
• Scrie un caz la alegere pe rețelele de socializare sau distribuie mai departe pe:-Google+, Facebook, Twiter.
• Scrie cazul în blogul personal sau în site-ul pe care îl deții;
• Fă-l cunoscut prietenilor;
• Dă un like pagini noastre de facebook ”Să fim oameni”
• Pune logo campaniei pe blogul sau site-ul tău.
• Încurajează-i pe pagina campaniei noastre (http://safimoameni.blogspot.com/) sau pe blogul lor umanitar pentru că au nevoie în momente grele și de un cuvânt bun.

Condițile pentru înscrierea cazului copilului d-voastră:
• Copiii să aibă varsta cuprinsă între 0-14 ani;
• Părinți să-și dea acordul pentru mediatizarea cazului;
• Părinții sau tutorele copilului sa transmita informatia corect despre boala si suma necesară la e-mail: [email protected]
• Familia să se implice in promovarea cazului în rețelele de socializare: Facebook, Twitter, Linkedin și Mesenger (dacă beneficiază de internet)
• Comunicarea permanentă a familiei cu cei care se ocupă de caz
• Publicarea sumelor donate pe fiecare persoană (persoanele care nu vor sa fie afișate se vor trece cu “Anonim”)

Despre Pantocrator.ro

Portalul Ortodox Pantocrator.ro îşi propune să trateze subiecte din sfera domeniilor sociale, culturale, şi religioase, ce oglindesc viaţa autohtonă, cotidiană şi care vor fi reflecate prin prisma învăţăturilor de credinţă creştin-ortodoxe. Un domeniu aparte îl va constitui percepţia din punct de vedere al ortodoxie româneşti, a modului de viaţă şi a provocărilor cotidiene ale altor comunităţi ortodoxe ori creştine din celelalte naţiuni ale lumii. Dorim în prealabil ca felul nostru de a gândi româneşte să fie un ambasador strălucit pentru credinţa dreptmăritoare ortodoxă naţională şi de pretutindeni.

Pentru că factorul politic are implicaţii profunde în viaţa zilnică a fiecărui cetăţean pe Pantocrator.ro se vor regăsi uneori subiecte cu carater politic şi guvernamental. Menţionăm că orice referinţă politică va fi folosită în mod chibzuit şi va avea un caracter moderat fără să implice un limbaj trivial, denigrarea constituţională (a patrimoniului naţional şi a simbolurilor naţionale), sau afinităţi electorale. Orice abatere de la această regulă va fi descurajată ori sancţionată.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page