AdministratieMunicipiu

Bugetul anului 2023 a fost adoptat de Consiliul Local – FOTO

Consiliul Local a aprobat bugetul municipiului Botoșani și repartiția acestuia. Primarul Cosmin Andrei afirmă că s-au atras sume record pentru investiții din fonduri europene.

„În fiecare an am pus accent pe dezvoltarea orașului nostru, astfel BUGETUL DE ANUL ACESTA este construit pe așteptările și nevoile reale ale cetățenilor, axat cu precădere pe partea de învățământ unde, după cum puteți observa, am alocat o sumă considerabilă întrucât consider că tinerii sunt viitorul și au nevoie de întreaga noastră susținere! Mi-am dorit ca o altă parte importantă din buget să fie direcționată spre tot ce ține de infrastructură, aceasta fiind o altă prioritate a mea din anul 2023 și nu numai!

După cum veți putea observa, anul acesta s-au atras inclusiv SUME RECORD la capitolul investiții din FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE în valoare de aproximativ 566.942.188 lei, bani ce vor direcționați către lucrări cu un impact major vizibil pentru populație. Pe această cale vă mulțumesc pentru susținerea, răbdarea și încrederea acordată și vă invit să priviți graficele și sumele alocate anului 2023!”, a transmis Cosmin Andrei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page