ImportantLocal

Bogdan Buhăianu, avertisment către Liviu Toma: „Să vină alături de noi și să lucrăm împreună pentru binele botoșănenilor”

Liderul de grup al consilierilor locali PSD, viceprimarul Bogdan Buhăianu, a declarat miercuri că nu este de acord cu conduita viceprimarului Liviu Toma care fraternizează cu grupului PNL. deși, spune el, a fost ales ca viceprimar cu sprijinul PSD.
Astăzi a fost convocată o ședință extraordinare în vederea desemnării Consiliului de Administrație de la Eltrans, iar viceprimarul Liviu Toma și-a dat girul alături de consilierii PNL și USR PLUS.
„Din păcate, poziția domnului Liviu Toma, pe mine personal ca și lider de grup, pe domnul primar și ceilalți consilieri locali cu ajutorul cărora domnia sa este astăzi viceprimar, ne dezamăgește foarte tare, mai ales că după o experiență
politică și administrativă de patru ani folosește în necunoștință de cauză cuvinte ca ilegalitatea unei ședințe. Din păcate, se pare că domnia sa și-a exprimat poziția după o perioada în care a fost un om de stânga, se pare că a schimbat eșicherul politic și a trecut pe partea dreapta. Înțelegem că nu este total decizia dumnealui, că sunt și alte persoane implicate în acest joc politic, care probabil îl sfătuiesc din umbră, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu. Acesta a adăugat că Liviu Toma mai are o șansă: „Să vină alături de noi și să lucrăm împreună pentru binele botoșănenilor, pentru această viziune de stânga pe care noi am crezut la început că o vom construi împreună. Există
posibilitatea de schimbare. Nu s-a discutat încă, dar există această posibilitate în momentul în care cineva nu este alături de tine și nu împărtășește viziunea ta politică și administrativă”, a spus Bogdan Buhăianu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!