Politic

Cătălin Silegeanu: „Municipiul Botoșani merită mai mult decât au putut oferi partidele tradiționale” – FOTO

This content has been archived. It may no longer be relevant

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, deputatul George Simion, a însoțit membrii filialei AUR din Botoșani într-o acțiune de consultare cetățenească, desfășurată marți dimineață, în Piața Centrală a municipiului reședință.

„A fost o oportunitate pentru candidații AUR, pentru că ne-am expus viziunea și programul de guvernare alături de liderul care poate susține de la București inițiativele noastre. Deopotrivă, a fost o ocazie deosebită pentru ca botoșănenii să transmită un mesaj către centru: acela că municipiul Botoșani merită mai mult decât au putut oferi partidele tradiționale, acela că municipiul Botoșani nu este un focar de corupție, nepotism și neglijență, așa cum am ajuns să fim catalogați din cauza practicilor ilegale și imorale ale celor care au prăduit, pe rând, acest oraș istoric”, a declarat Cătălin Silegeanu, președintele organizației AUR din municipiul Botoșani.

Reprezentanții partidului subliniază că toate opiniile, propunerile și cererile exprimate de botoșăneni, în cadrul întâlnirilor organizate până în prezent, au fost înglobate în strategia de administrare și dezvoltare locală, care va fi prezentată pe larg în perioada următoare.

„Nicio voce nu a fost ignorată, nicio sugestie primită din partea cetățenilor nu a fost tratată cu superficialitate. În cadrul întâlnirilor stradale organizate, am stat de vorbă cu sute de botoșăneni și am primit o mulțime de informații valoroase. Am ascultat, de asemenea, numeroase povești triste pentru care ne-am dat cuvântul că fie vom rescrie deznodământul, fie vom împiedica repetarea lor. Iar aceste povești includ abuzuri ale instituțiilor, pierderea încrederii în aparatul administrativ, favoritisme și multe alte aspecte pe care conducerea actuală le-a transformat în normalitate. În perioada următoare, eu și candidații AUR la Consiliul Local vom ajunge în toate cartierele din municipiul Botoșani”, a adăugat Cătălin Silegeanu.

(Comunicat comandat de Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page