Important

SPORT | Astăzi, FC Botoșani – Dinamo

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 22 din Liga 1.

Orice rezultat în afară de victorie poate fi sinonim cu ratarea și în acets an a play-off-ului pentru cele două formații.

Ambele echipe vin după prestații și rezultate dezamăgitoare. Dacă „alb-roșii” au cedat în condiții speciale, cu 2-1 în „Groapă”, duelul cu Sepsi la capătul unui meci în care au acuzat în termini duri arbitrajul. De partea cealaltă, moldovenii au înregistrat o remiză la Clinceni, scor 1-1, rezultat catalogat drept eșec de Marius Croitoru având în vedere că elevii săi nu au știu să gestioneze pe final avantajul minim de pe tabelă dar și numeric din teren.

La „câini” va absenta Dan Nistor iar întreg mecanismmul lui Dusan Uhrin jr. va fi dat peste cap.  De partea cealaltă, prezența liderul Mihai Roman, este incertă, acesta ieșind accidentat de pe teren la Clinceni, moldovenii făcând eforturi uriașe pentru a-l recupera.

Partidele dintre moldoveni și „câini” au fost mereu echilibrate. În ultimele 10 „directe”, FC Botoșani s-a impus de patru ori, Dinamo tot de patru ori în timp ce două partide s-au terminat nedecis.

Înaintea acetui duel care va deschide runda a XXII-a a Ligii 1, FC Botoșani se află pe locul 7 cu 30 de puncte în timp ce Dinamo este pe locul 8 cu 28 de puncte. Gaz Metan Mediaș, echipă aflată pe locul 6 are în acest moment 33 de puncte.

Sursa: www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page