ImportantLiga 1Sport

SPORT | Golofca nu vrea să mai audă de FCSB! Ce a declarat după revenirea la FC Botoşani

Vacanţa s-a încheiat pentru jucătorii FC Botoşani iar de astăzi au revenit la pregătire. La reunire au fost prezenţi jucătorii care au evoluat în prima parte a campionatului plus Cătălin Golofca şi Vlad Achim, jucători împrumutaţi de FCSB. De la reunire au lipsit Micea Axente şi Florin Acsinte care vor ajunge săptămâna viitoare.

La reunire au venit inclusiv jucătorii care vor pleca în această iarnă. Lista plecărilor de la FC Botoşani încă nu a fost definitivată, dar foarte probabil patru-cinci componenţi ai lotului vor fi împrumutaţi la alte echipe din Liga I, cel mai probabil la Sepsi Sf. Gheorghe şi Juventus Bucureşti. Fotbaliştii botoşăneni au venit foarte încrezători la reunirea lotului şi spun că principalul obiectiv este play-off-ul.

“M-am înţeles cu FC Botoşani, am fost mulţumit de condiţii, de tot ce am cerut. Am venit şi pentru Costel Enache, am avut o colaborare bună la Piatra Neamţ, ştiam ce joacă, este o echipă agresivă care e pe stilul meu. Obiectivul este clar: intrarea în play-off. Asta s-a discutat de la început. FC Botoşani a ajuns destul de sus în Cupa României şi cred că este un obiectiv care se poate realiza”, a spus mijlocaşul Vlad Achim, împrumutat de FCSB pe un sezon şi jumătate.

La reunire a fost prezent şi Olimpiu Moruţan, jucător care în această pauză a semnat cu FCSB. El a fost împrumutat până la finalul campionatului la Botoşani: “Sper să ne calificăm în play-off, să joc cât mai bine şi să îmi ajut echipa. Nu mă voi menaja, eu vreau să-mi fac treaba la Botoşani până în vară. Trebuie să visăm dacă vrem să facem ceva. Va fi foarte greu dar cu multă muncă, ne vom putea califica în play-off. Avem un grup foarte bun şi avem şanse mari”, a spus Olimpiu Moruţan.

Un alt jucător care a venit de la FCSB este Cătălin Golofca. La fel ca Achim, Golofca a fost împrumutat până la finalul contractului cu roş-albaştrii. El spune că a acumulat mai multă experienţă în cele patru luni petrecute la FCSB şi este convins că FC Botoşani poate prinde play-off-ul: “Mă simt foarte bine, m-am întors acasă, sunt fericit. Mi-am dorit foarte mult să mă întorc la FC Botoşani. Aştept să începem pregătire, să muncesc mult şi să îmi ajut echipa. Nu vreau să vorbesc despre Steaua. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Botoşani. Am venit mult mai puternic, am acumulat ceva experienţă acolo. Trebuie să prindem play-off-ul, avem o şansă foarte mare. Sper să am evoluţiile pe care le-am avut în trecut”, a afirmat Cătălin Golofca.

După o scurtă şedinţă în vestiar, antrenorul Costel Enache şi-a luat elevii şi a mers la baza sportivă Victoria pentru primul antrenament din 2018.

În următoarele două zile, jucătorii lui FC Botoşani vor efectua vizita medical iar joi vor pleca în cantonamentul din Turcia.

Sursa: http://www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page