ImportantLiga 1Sport

SPORT | Becali vrea 400.000 € de la FC Botoșani pentru Golofca

FCSB l-a cedat în această iarnă pe Cătălin Golofca la FC Botoșani, adică exact la clubul de unde l-a luat. Gigi Becali și Valeriu Iftime au încheiat o afacere interesantă pentru ca patronul FCSB-ului să-și poată recupera banii. 

În cazul în care Golofca va pleca de la Botoșani, atunci FCSB va încasa 400.000 de euro. Spre exemplu, dacă va fi cedat pe 500.000 de euro, doar 100.000 de euro din acești bani vor reveni către Botoșani.

“Golofca este jucătorul nostru pentru următorii 3 ani şi jumătate, dar avem două înţelegeri. Una o avem cu Golofca şi una o avem cu Gigi Becali.

Golofca a acceptat să vină la noi, dar la prima ofertă el poate să plece fără ca noi să ne opunem. Dar el ştie clar pe ce sumă trebuie să plece. Adică ştie clar ce sumă de bani trebuie să obţinem noi.

Suma trebuie să fie mai mare de 400.000 de euro pentru ca el să plece de la noi. De ce? Pentru că aici intervine a doua înţelegere pe care o avem cu Gigi Becali.

Dacă noi vom obţine 450.000 de euro sau 500.000 de euro pentru transferul lui Golofca, atunci noi trebuie să îi dăm 400.000 de euro lui Gigi Becali, pentru ca dânsul să poată să îşi recupereze paguba pe care a suferit-o după ce în urmă cu şase luni ne-a dat 400.000 de euro pe Golofca.

Condiţia asta ne-au pus-o cei de la Steaua ca să ni-l dea înapoi la Botoşani fără să plătim bani. Dacă în cei trei ani şi jumătate de contract noi îl vom vinde pe Golofca, atunci trebuie să îi dăm 400.000 lui Gigi Becali. Dacă nu, atunci asta este situaţia şi patronul Stelei nu are cum să îşi mai recupereze banii investiţi în vară”, a zis Iftime pentru Fanatik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page