Diverse

DIVERSE | (P) De ce să urmezi cursurile Academiei de Make-up Georgiana Codinca

Iti place sa fii mereu aranjata si machiata, dar nu reusesti sa obtii programarile dorite la salonul de frumusete? Vrei sa afisezi o imagine impecabila, astfel incat sa lasi mereu o impresie placuta? Iti recomandam cursurile de machiaj sustinute de Georgiana Codinca si Alexandra Flaminzeanu, doi dintre cei mai buni make-up artisti din Bucuresti. La aceste cursuri, vei invata cum sa-ti pui in valoare frumusetea naturala si de ce lucruri trebuie sa tii cont, in functie de fiecare eveniment la care participi.

 

Uite de ce ar trebui sa urmezi cursurile Academiei de Beauty Georgiana Codinca, make-up artist, Bucuresti:

 

  1. E cel mai bun curs de machiaj, la ora actuala, din capitala. Inca nu stiai asta?! Pagina sa de Facebook si colaborarile ei cu nume importante din mass media si din industria muzicala certifica acest fapt.
  2.  Vei face practica la numeroase evenimente mondene: sedinte foto, prezentari de moda, videoclipuri si emisiuni de televiziune. Da, iti vei infrange orice trac pe care il ai in fata camerelor video si a bliturilor si vei da tot ce ai mai bun in tine in conditii de stres. Georgiana Codinca, make-up artist in Bucuresti, se va asigura ca, la final, vei fi pregatita sa faci fata oricarei provocari din domeniu.
  3. Toate produsele pe care ti le pune la dispozitie sunt profesionale. Este foarte important sa ai parte de instrumente de calitate, cu ajutorul carora sa iti poti face cat mai bine meseria. Degeaba inveti tehnici si trucuri din arta machiajului, daca nu ai cu ce lucra. Rezultatul va fi afectat negativ si la fel se va intampla si cu motivatia ta de a pune bazele unei cariere in acest domeniu.
  4. Vei participa la demonstratii de machiaj pe diverse persoane mondene. Vei ajunge sa le cunosti si sa socializezi cu ele, largindu-ti astfel cercul de cunostinte in domeniu si capatand mai multa incredere in abilitatile tale de make-up artist.
  5. Academia de Make-up Georgiana Codinca este singura din Bucuresti care colaboreaza cu o televizune (Antena 1). Prin urmare, vei putea beneficia de experiente inedite si provocatoare, care iti vor stimula imaginatia. In plus, vei putea stabili contacte profesionale, extrem de folositoare ulterior, dupa ce vei absolvi acest curs sustinut de Alexandra Flaminzeanu si Georgiana Codinca, make-up artisti in Bucuresti.
  6. La sfarsitul cursului de make-up, vei avea parte de o sedinta foto, realizata de un fotograf cu experienta. De asemenea, in timpul cursului de machiaj se vor face poze profesionale, pe care le poti folosi pentru a-ti face un portofoliu. Ele vor reprezenta cartea ta de vizita si te vor ajuta sa obtii mai usor joburi in industria de beauty.
  7.  Toti cursantii vor beneficia de reduceri semnificative la produsele de machiaj pe care intentioneaza sa le cumpere pentru case-ul personal. Prin acest lucru, Georgiana Codinca, make-up artist Bucuresti, doreste sa faciliteze accesul viitorilor ei colegi la produse de calitate, care sa-i ajute sa-si faca meseria cat mai bine.

Pentru mai multe detalii, suna la 0784.436.436 si un reprezentant al Academiei de Beauty iti va raspunde la toate intrebarile tale. El iti va oferi informatii inclusiv despre pret si datele de incepere a cursurilor de machiaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page