Important

LOCAL | Zi de sărbătoare la cea de a VI-a ediție a Zilelor comunei Santa Mare – FOTO

Primăria şi Consiliul Local al comunei Santa Mare au organizat astăzi, 8 septembrie,  cu prilejul sărbătorii “Naşterea Maicii Domnului”, al cărei hram este purtat şi de biserica din Santa Mare un spectacol de zile mari.

Tradiţia şi portul popular, doinele şi muzica de petrecere au răsunat pe scena din centrul satului, unde localnicii şi oaspeţii lor au cântat şi au dansat alături de artiştii populari. Sute de oameni s-au adunat  să petreacă la cea a VI-a ediție a Zilei Comunei.

La spectacol au fost prezenți Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor, cu soliștii vocali: Elena Mândrescu, Laura Potoroacă-Ștefănescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu și Dan Doboș. Invitați săpeciali sunt Daniela Condurache, Steliana Sima și grupul vocal Nemuritoriidar și Ansamblul Doina Costeștilor.

„După cum vedeţi am organizat şi în acest an Ziua comunei Santa Mare. Este o zi care se potriveşte cu Naşterea Maicii Domnului, cu hramul Bisericii din Santa Mare. Avem oaspteți de seamă, avem cântăreți ce sunt veniți să evolueze pe scena din Santa Mare și eu am considerat că oamenii, pe lângă multă muncă și trudă, au nevoie și de o zi de relaxare, pentru ca oamenii din comuna Santa Mare să se simtă bine, să-și descrețească frunțile alături de acești artiști emeriți care vin să cânte pe scena noastră”, a declarat primarul comunei Santa Mare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page