AccidentEveniment

EVENIMENT | Impact între două autoturisme la Avrămeni! Șoferul vinovat avea permisul suspendat

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 07:30, G.M. de 25 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 6B din localitate, efectuează manevra de depăşire a unui autoturism, împrejurare în care intră în coliziune cu un alt autovehicul, condus regulamentar din sens opus de B.I. de 26 de ani.

În urma producerii evenimentului, G.M. a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Săveni, în vederea acordării îngrijilor medicale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că B.I. figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 26.06.2017, în acest sens fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare cu valabilitate până la data de 11.07.2017.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă  şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page