Important

EVENIMENT | Weekend plin de distracție și voie bună la Zilele comunei Corlăteni – FOTO&VIDEO

Primăria şi Consiliul Local a organizat o nouă ediţie a Zilelor Comunei Corlăteni unde muzica de bună calitate este principala atracţie pentru cei care veniţi la eveniment. „Este a doua ediţie a festivalului, aşteptat de noi toţi şi va începe cu formaţia de suflet a noastră, „Dor de plaiuri corlăţene”, cu ansambul de dansuri dar şi fanfara, care este la început şi care vrem să progreseze şi să devină oameni puternici în muzică, profesionişti. Sperăm să fie o ediţie reuşită, să ne bucurăm şi toţi cei prezenţi să se bucure de munca noastră”, a spus Costel Gavril, primarul comunei Corlăteni.

Primăria și Consiliul Local au pregătit mai multe momente frumoase, atât pentru tineri cât și pentru generația de vârsta a treia, care a construit această comunitate.
Programul celei de-a doua ediții a inclus evenimente cultural-educative dar și de divertisment, concerte de muzică populară cu invitați din țară și de peste Prut, dar și premierea cuplurilor care formează o familie de jumătate de secol.

La eveniment au urcat pe scenă: ANSAMBLUL ARTISTIC “DOR DE PLAIURI CORLĂȚENE”, ANSAMBLUL ARTISTIC “DOINA” DIN COSTEȘTI, ANSAMBLUL ARTISTIC “ZORILE” DIN HAVÂRNA, ORCHESTRA “PLAI MOLDOVENESC” DIN CHIȘINĂU, CU PARTICIPAREA EXTRAORDINARĂ A SOLISTULUI ION PALADI, ANSAMBLUL ARTISTIC DE MUZICĂ ȘI DANSURI, DIN ORAȘUL COSTEȘTI, RAIONUL RIȘCANI, REPUBLICA MOLDOVA, ANSAMBLUL ARTISTIC “DORULEȚ “DIN DURNEȘTI,ANSAMBLUL ARTISTIC “CORDĂREANCA”, ALEXANDRU BRĂDĂȚAN ȘI VASILICA TĂTARU, ANSAMBLUL ARTISTIC “CIPRIAN PORUMBESCU” DIN SUCEAVA, iar la final  “FANFARA 10 PRĂJINI”.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page