ImportantLocal

LOCAL | Vineri se deschide noul magazin Decathlon din Botoșani – FOTO

Vineri dimineaţă, la ora 9.00, se deschide noul magazin Decathlon din incinta Botoşani Shopping Center, situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2.

Decathlon este cel mai important retailer european de articole sportive, iar în România a ajuns la 20 de magazine.

“Anul acesta continuăm extinderea rețelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toți românii care iubesc sportul și un stil de viață antrenant și sănătos. Am ales să deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botoșani, pentru că am avut numeroase reacții pozitive de la clienți fideli, care își doreau un magazin Decathlon în orașul lor. Suntem siguri că vom avea în continuare o relație și mai apropiată cu botoșănenii și că vor aprecia gama variată de produse pe care le-o punem la dispoziție, cu o calitate garantată și prețuri mici tot anul”, a declarat Alex Domșa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Magazinul Decathlon din Botoșani pune la dispoziția sportivilor un număr de peste 5.000 de articole și echipamente, destinate utilizării în peste 50 de sporturi. Produsele sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă și se disting prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului.

Magazinul are o suprafață de 1100 m2 și este proiectat conform celor mai înalte standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv. Noul magazin oferă echipamente pentru o gamă variată de sporturi, precum: drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați, având o garanție de minim doi ani. Acestea pot fi achiziționate și în cadrul magazinului online Decathlon, disponibil la adresa www.decathlon.ro.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page