ImportantPolitic

POLITC | Cristian Bușoi, candidat la șefia PNL, prezent la Botoșani – FOTO&VIDEO!

 Am intrat în aceste alegeri cu obiectivul clar de a câştiga majoritatea voturilor la congres. Sunt foarte optimist mai ales după ce am început să prezint în ţară moţiunea şi am început să discut cu colegii mei. Sigur că nu e un rezultat dinainte ştiut, există diverse opinii în PNL, dar cred că încetul cu încetul oamenii, colegii încep să înţeleagă că au de făcut o opţiune între două soluţii destul de diferite”.

Declaraţia aparţine secretarului general al PNL, Cristian Buşoi şi a fost făcută în această seară la Botoşani.  Candidatul la preşedinţia PNL a venit însoţit de Lucia Varga şi Sulfina Barbu.

Judeţul nostru a fost inclus în turneul naţional în care liberalul îşi prezintă moţiunea de candidat la preşedinţia PNL şi încearcă să obţină sprijin din partea organizaţiilor din teritoriu.

 Sunt în plin turneu de prezentare a moțiunii și candidaturii mele la funcția de președinte a PNL. Cred că e un moment în care PNL trebuie să ia câteva decizii importante. În opinia mea, cel mai important obiectiv pe care trebuie să și-l asume PNL pentru a avea șanse să câștige alegerile prezidențiale și apoi cele parlamentare este aceea de a face toate eforturile pentru a readuce alături de PNL pe acei români, acel electorat care a avut încredere în PNL la alegerile prezidențiale din 2014, care sunt împotriva PSD și au ieșit în stradă împotriva PSD, dar care în decembrie nu au fost convinși de mesajele PNL și de campania noastră electorală. Potențialul nostru este mult mai mare decât scorul de 20%.”,  a spus Cristian Bușoi.

Întâlnirea lui Buşoi cu liberalii botoşăneni a avut loc la Hotel Premier, unde a fost aşteptat de senatorul Costel Şoptică, de prim-vicepreşedintele Cristian Roman, secretarul general Cătălin Rotundu, Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale, dar şi deputatul Cristian Achiţei, prim-vicepreşedintele Gheorghe Sorescu, primari, consilieri locali.

Bușoi a îndemnat la un altfel de politică față de cea practicată de contracandidații săi Ludovic Orban și Viorel Cataramă.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page