InternationalSport

SPORT | Spectacol TOTAL! FRF pregătește o surpriză de vis înaintea amicalului dintre România și Messi& Co

Anghel Iordănescu a spus că sunt șanse ca înaintea amicalului cu Argentina să existe o reeditare a meciului de la World Cup ’94.

Este limpede că România va disputa un amical cu Argentina, la data de 5 martie, pe ”Arena Națională”. Însuși președintele FRF, Mircea Sandu, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că ”pumele” vor aduce la București artileria grea.

”Există un contract în care se stipulează clar că Messi și 80% dintre titulari trebuie să vină la București. Doar în cazuri excepționale aceștia pot lipsi, cum ar fi o accidentare gravă, dar acest lucru se probează”, a spus Sandu la Digi Sport.

Conform lui Anghel Iordănescu, directorul tehnic al FRF, sunt șanse mari ca înaintea amicalului cu Messi și compania, să se reediteze partida de vis a tricolorilor de la Cupa Mondială din America 1994.

”Mircea Sandu este cel care a făcut demersul. S-a discutat deja la nivel de președinți de federație, dar nu vă pot spune acum foarte multe, ci doar faptul că toată lumea s-ar bucura ca în deschiderea mareului amical, să joace și echipele din ’94, cu Hagi, Popescu, contra lui Batistuta”, a conchis Iordănescu.

Ce s-a întâmplat în vara lui 1994

România – Argentina 3-2
Au marcat: Ilie Dumitrescu 11, 18, Hagi 58 / Batistuta 15 penalty, Balbo 73

România: Prunea – D. Petrescu, D. Prodan, Belodedici, Mihali, Selymes – Lupescu, Gh. Popescu, D. Munteanu – Hagi (Gâlcă 85), I. Dumitrescu (Papură 88)
Antrenor: Anghel Iordănescu

Argentina: Islas – Sensini (Medina Bello 62 ), Caceres, Ruggeri, Chamot – Ortega, Basualdo, Simeone, Redondo – Balbo, Batistuta
Antrenor: Alfio Basile

Stadion: Rose Bowl, Pasadena, SUA
Spectatori: 90.469
Arbitru de centru: Pierluigi Pairetto (Italia)

VIDEO cu izbânda tricolorilor de pe Rose Bowl

Sursa: digisport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page