Stiri

NATIONAL | Un şofer beat a rămas blocat în zăpada de pe marginea drumului

Un şofer beat ce a rămas blocat cu maşina în zăpada de pe marginea drumului a fost ajutat de două persoane care l-au dus într-un loc sigur, dar s-a ales cu dosar penal pentru că a condus băut, în momentul în care poliţiştii l-au verificat cu alcooltestul şoferul având 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la ora 20.00, poliţiştii Postului de poliție Rădășeni au fost sesizați despre faptul că două persoane au adus într-un bar un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, despre care au relatat că l-au găsit într-un autovehicul ce părăsise carosabilul pe raza comunei Rădășeni, pe DN 2E.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că respectivul, Petru L., de 36 ani, din comuna Cornu Luncii, a consumat în după-amiaza zilei băuturi alcoolice, după care a condus autoturismul din comuna Cornu Luncii până în comuna Rădășeni, pe DN 2E, a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, rămânând blocat în zăpada de pe acostament.

Ulterior, pe același drum se deplasa un alt autovehicul, care a oprit și i-a acordat primul ajutor, Petru L. fiind adus la barul de pe raza comunei Rădășeni.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel în cauză nu a suferit leziuni care să necesite internarea în spital. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

foto:arhiva

Sursa: www.monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page