Important

NATIONAL | Radu Banciu, pus la punct de o studentă, după ce i-a jignit pe toţi moldovenii: ”Sunt o curvă, dar nu am rămas gravidă în primul semestru”

O studentă de peste Prut a reacţionat, după ce prezentatorul TV Radu Banciu i-a jignit pe moldovenii veniţi la studii în România.

”Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Elysees. Ăsta este moldoveanul: un ţigan sau un ţăran care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi. Sunt nişte cârnaţi, nişte incompetenţi, nişte lături. Toţi nătărăii ăia care veneau, studenţi din Republica Moldova, unul nu reuşea să treacă clasa. Zeci erau, toţi bursieri pe banii statului român, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru. O ruşine de oameni”, a declarat Radu Banciu în direct la TV.

Virginia Romanovici, o studentă basarabeancă la Jurnalism, în Timişoara, i-a răspuns lui Radu Banciu pe blogul ei.

”Eu fac parte tot din ruşinea de oameni, numai că eu am reuşit să trec clasa şi nu am rămas gravidă în primul semestru. Ura! Stau în cameră cu alte două moldovence. Niciuna nu a rămas gravidă şi niciuna nu a rămas repetentă. Pe lângă colegele mele de cameră, mai am o mulţime de prieteni moldoveni şi ei. Ciudat este că nimănui nu i s-a spus că ar fi lătură. Am prieteni moldoveni la medicină, studenţi cu diplome inginereşti, masteranzi cu burse de merit, doctoranzi şi profesori la facultăţi prestigioase din Timişoara. Mai ştiu curve şi beţivi plecaţi cu Erasmus, care au rezultate minunate. Vreau să vă reamintesc, domnule Radu, că noi nu umblăm cu cerutul, nici în România, nici în Moldova. Şi, deşi m-am convins că românii sunt buni, inteligenţi şi educaţi, vă reamintesc că în Europa nu moldovenii sunt numiţi cerşetori, ci românii. Vreau să vă spun, domnule Banciu, că sunteţi un bădăran prost documentat, prost la vorbă, care nu ştie ce spune. Cu mare drag de la o curvă care nu a rămas gravidă în primul semestru, care are de gând să termine cu brio facultatea, aşa cum au făcut-o o mulţime de studenţi moldoveni, care acum sunt specialişti în toate domeniile”, a scris studenta pe blog.

Pentru ”prestaţia” lui Banciu, postul B1TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page