Eveniment

EVENIMENT | Un bărbat a căzut de pe scări la locul de muncă, dar nu a vrut să meargă la spital. Spre seară, acesta a decedat.

În ziua de 03.01.2014, în jurul orei 14,  numitul ROTARU MARIN OVIDIU, în vârstă de 41 ani,  angajat ca vânzător (livra comenzi la domiciliu),   la  SC. RESTAURANT BOTOŞANI SRL din Botoşani,  în timp ce se deplasa cu  pachete de alimente spre maşina cu care acestea urmau să fie livrate clienţilor, s-a dezechilibrat  şi a căzut de pe scările de acces în unitate. După eveniment, victima împreună cu administratorul unităţii s-a deplasat cu maşina de serviciu la clienţi. La întoarcere administratorul trimite victima la spital pentru un control în urma căderii, acesta refuzând. La insistenţele administratorului, victima pleacă din unitate, în jurul orei 19 şi în seara aceleiaşi zile, este transportat cu ambulanţa, de la domiciliu,  la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, unde în ziua de 06.01.2014 a decedat.

Consecinţele evenimentului – traumatism toracic cu fracturi costale penetrante, hemotorax, contuzii şi rupturi pulmonare, insuficienţă cardiorespiratorie acută – care au dus la deces.

Comunicarea s-a făcut de către angajator.

Având în vedere prevederile legale în vigoare,  cercetarea evenimentului se va face de către  Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page