ImportantLocal

LOCAL | Acțiune a polițiștilor pe raza județului Botoșani. Peste o sută de amenzi, în doar două zile

În perioada 24-25.09.2018, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune pe raza întregului judeţ, pentru identificarea şi luarea măsurilor poliţieneşti faţă de persoanele voiajoare, susceptibile a comite fapte antisociale.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate poliţiştii au verificat 455 de autovehicule şi au legitimat 236 de persoane. De asemenea , au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 44.000 de lei.

Pentru a nu cădea victime ale infracţiunilor comise de infractorii voiajori, poliţiştii botoşăneni le recomandă cetăţenilor:

  • să nu dea curs unor oferte comerciale aparent avantajoase şi să nu furnizeze date cu privire la vecini sau alte persoane.
  • să nu dea curs unor oferte constând în vânzarea diferitelor obiecte de uz casnic direct la domiciliu (tigăi, covoare, perdele). Acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa cumpărătorului, iar în momente de neatenţie sustrag chiar şi bunuri din imobil
  • nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page