ImportantLocal

LOCAL | Mesajul IPS Teofan cu privire la referendumul pentru redefinirea familiei – VIDEO

IPS Mitropolit Teofan a transmis un mesaj in contextul referendumului pentru redefinirea familiei ce va avea loc pe 6-7 octombrie.

„Peste putin timp vom fi chemati la referendum pentru modificarea unui articol din Constitutie. Suntem chemati la vot pentru a schimba cuvintele «casatoria intre soti» cu formularea «casatoria intre un barbat si o femeie». Importanta acestei modificari este mult mai mare decat ceea ce pare la prima vedere. Este vorba despre lumea de maine, despre societatea in care dorim sa traim. Dorim o lume crestina sau o lume pagana? Dorim sa fim membrii unei societati fundamentate pe valorile Scripturii, ale cuvintelor lui Dumnezeu, Care nu se insala niciodata, sau dorim sa facem parte dintr-o societate asezata pe idei, conceptii, ideologii care nu au nimic de-a face cu normalitatea, asa cum ne-au lasat-o tatal, mama si traditiile noastre bune?

(…) Inainte de manifestarea noastra prin participarea la vot este necesara multa rugaciune, este necesar mult post pentru ca Dumnezeu sa ne vina in ajutor. (…)

In manifestarea noastra in aceasta perioada, suntem chemati sa aratam un duh de pace, de intelegere, de iertare fata de cei care au, poate, o alta conceptie, o alta viziune, neabandonand, in acelasi timp, marturisirea integrala a adevarului in care credem. Daca vom fi intampinati cu injurii sau ofense, sa nu raspundem raului cu rau. Sa avem, in acelasi timp, in gand si in inima, cuvantul Sfantului Apostol Petru care zice: «Daca veti suferi pentru dreptatea voastra, fericiti veti fi. De aceea, nu va temeti si nu va tulburati.»(…)”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page