Important

DIVERSE | (P) Ce ar trebui să știe un bărbat atunci când face cadou o lenjerie intimă din dantelă

 

Toti barbatii isi doresc sa isi vada partenera imbracata intr-o lenjerie intima din dantela fina, iar cea mai buna metoda pentru indeplinirea acestei fantezii este sa o cumperi chiar tu! Cu toate ca dantela nu este chiar cel mai ieftin material, odata ce ii faci astfel de cadou, vei uita cu totul de banii cheltuiti. In plus, ea stie deja cat costa, asa ca iti va oferi clipele de tandrete pentru care ai asteptat atat!

Gabriela Laibar, detinatoarea binecunoscutului magazin de lenjerie intima Just4Girls, ne-a raspuns la cateva intrebari, care suntem sigure ca ii macina pe barbatii de pretutindeni, mai ales cand trebuie sa cumpere si sa ofere un astfel de cadou.

R: Buna, Gabriela! Care sunt cele mai potrivite ocazii sa porti o lenjerie intima din dantela?

Gabriela Laibar: Buna tuturor! Cu siguranta, daca esti implicat intr-o relatie romantica, atunci ocaziile potrivite sunt aniversarile, zilele de nastere si bineinteles, Valentine’s Day! De asemenea, Craciunul este o ocazie potrivita, insa depinde de cat de conservator esti.

R: Cum isi dau barbatii seama de marimi?

GL: Hahaha, ce intrebare buna! In primul rand, daca este cu adevarat interesat, va gasi ocazia potrivita pentru a-ti scotoci prin sertar dupa lucruri asemanatoare. Recomandarea mea este sa caute intotdeauna trei sutiene si trei perechi de chiloti de marimi diferite, cu ajutorul carora sa poata aproxima marimea.

Altfel, nu trebuie sa ii fie teama sa vorbeasca deschis despre acest lucru cu vanzatoarea de la magazinul de lenjerie sau online, daca doreste sa comande articolul direct de pe internet. Tot ce trebuie sa faca pentru a obtine o recomandare buna este sa fie deschis si sa poata sublinia cateva aspecte despre iubita sa. Bineinteles, o poza poate ajuta foarte mult!

R: De ce o lenjerie intima din dantela poate fi mai scumpa decat una normala?

GL: Trebuie sa punem problema in felul urmator: atunci cand confectionezi o lenjerie intima din dantela, e ca si cum ai construi un pod. Trebuie respectate toate regulile si luate in calcul toate formele si contururile unei femei, pentru a obtine un produs de calitate. In plus, industria de lenjerie intima pentru femei nu a crescut la fel de mult ca cea a hainelor, de aceea multe modele inca se fabrica in Europa. Astfel, sunt putini cei care stiu sa faca o lenjerie intima din dantela, de calitate foarte buna.

R: Cat de “picanta” poate fi alegerea lui? Care sunt limitele?

GL: Depinde foarte mult de ocazie. Cum am mai spus, de Valentine’s sau la o aniversare in doi o va putea surprinde cu o piesa de lenjerie intima din dantela provocatoare, insa de Craciun sau de ziua ei, poate opta pentru piese mai “cuminti”. Insa, daca este cu adevarat pasional si doreste sa ii cumpere o lenjerie intima din dantela cu un model seducator, ar trebui sa creeze o ocazie speciala pentru acest lucru.

R: Ce culori sunt potrivite atunci cand vrei sa faci cadou lenjerie intima?

GL: Nu exista o regula stricta in acest sens, deoarece cand ne impunem reguli, pierdem din vedere ca totul este doar un joc. Cu toate acestea, daca va opta pentru o lenjerie intima din dantela alba, este posibil ca partenera sa interpreteze acest lucru ca o propunere sau un angajament, dat fiind ca, de cele mai multe ori, acest tip de articol este purtat de mirese in noaptea nuntii. Ca sa mearga la sigur, poate oricand opta pentru o lenjerie intima din dantela neagra, care cu siguranta o va cuceri!

R: O situatie putin “speciala”: Ce ar trebui sa faca el atunci cand probam o lenjerie intima insa nu stim cum sa o mai dam jos?

GL: Viata nu este chiar ca in filme si, probabil, ca nici el si nici ea nu vor dori sa rupa lenjeria inainte de actul pasional. Cea mai buna miscare pe care o poate face un barbat in aceasta situatie este sa o roage pe cea iubita sa dezbrace usor lenjeria intima, in timp ce el priveste.

R: O ultima intrebare, Gabriela. Ce se intampla atunci cand cumparam noi o lenjerie intima, insa el nu este impresionat?

GL: In primul rand, nu ar trebui sa strice momentul in care ea isi prezinta noua achizitie. In al doilea rand, daca nu este satisfacut de modelul ales, pot cauta si achizitiona impreuna o lenjerie intima din dantela de la un magazin online. Acest lucru este foarte excitant si va conduce negresit catre o seara de neuitat!

R: Iti multumim pentru raspunsuri si speram sa ne mai auzim cat de curand!

GL: Si eu va multumesc pentru interviu, iar daca doriti sa redescoperiti noptile pasionale, va asteptam pe Just4Girls.ro, cu o gama speciala de lenjerie intima din dantela!

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page