Important

LOCAL | Sprijin din comuna Păltiniş pentru bătrânii de la Căminul Truşeşti. FOTO!

Mobilizare lăudabilă în comuna Păltiniş, pentru o cauză nobilă!

Tinerii din localitate, agenţii economici şi nu în cele din urmă consilierii PSD au donat, într-un timp record, alimente pentru bătrânii instituţionalizaţi la Căminul din Truşeşti!

Marcat de problemele pe care le are unitatea socială care supravieţuieşte de pe o zi pe alta fără o finanţare sigură, consilierul local Dănuţ Andruş a lansat un apel pe pagina sa de socializare:

“Rugăminte: duminica data 22.01.2017 în centrul comunei Păltiniș orele 12 organizam o acțiune umanitara în sprijinul căminului de bătrâni de la Trușești întrucât acolo sunt un număr de 54 de oameni în vârstă dintre care o parte sunt cu probleme grave de sănătate, oameni pe care familiile i-au uitat însă autoritățile locale din localitate sunt depășite de situație… La ora actuala sunt cu stocurile de alimente aproape pe zero și au nevoie urgenta de sprijin! Fac pe aceasta cale apel la toți cei care vor sa contribuie cu orice, preluam și ducem acolo! Orice bucățică de pâine este bine venită, așa ca va așteptăm cu susținerea dumneavoastră și rog pe toți care pot ajuta sa distribuie ca sa putem ajuta cât mai mulți.Vă mulțumesc anticipat!” scria joi, 19 ianuarie, consilierul Dănuţ Andruş, pe pagina sa de Facebook.

În numai o zi a reuşit să strângă necesarul de alimentele care vor asigura celor 54 de beneficiari hrana pentru o lună întreagă.

Acestea au ajuns astăzi în cămara Căminului pentru ersoane Vârstinice din Truşeşti.

Atât bătrânii instituţionalizaţi, cât şi primarul comunei Truşeşti, Petru-Grişa Ailenei, le-au mulţumit oamenilor cu suflet care au făcut acest gest de caritate.

FOTO: Facebook

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page