ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC Botoșani urcă pe locul 6 după victoria cu Ceahlăul

FC Botoșani s-a impus cu 2-0 în partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, rezultat care le duce pe gazde tot mai aproape de cupele europene. Golurile victoriei au fost reușite de Hadnagy și Ivanovici.

Gazdele au început în forță și au marcat încă din minutul 8, după o fază controversată. Attila Hadnagy a pătruns, l-a depășit pe Wellyson și l-a învins pe Calancea, cu un șut din apropiere. Oaspeții au reclamat o poziție de ofsaid nesemnalizată la atacantul celor de la FC Botoșani. (VEZI VIDEO)

Formația pregătită de Ze Maria a avut o șansa enormă de a restabili egalitatea, în minutul 21. Mingea a ajuns la Doru Popadiuc, iar acesta a trimis milimetric pe lângă poarta celor de la FC Botoșani, dintr-o poziție ideală. (VEZI VIDEO)

În repriza secundă gazdele au irosit o situație uriașă de gol în minutul 61, la o fază la care apărătorii celor de la Ceahlăul au fost depășiți cu mare ușurință. Attila Hadnagy i-a trimis o pasă ideală lui Paul Batin, dar acesta a trimis dintr-o poziție perfectă puțin pe lângă poarta lui Calancea, care a rămas fără replică. (VEZI VIDEO)

Inevitabilul s-a produs și Botoșaniul a marcat din nou în minutul 82. Florin Acsinte l-a găsit cu o minge pe Petre Ivanovici, care l-a executat cu sânge rece pe Calancea, cu un șut de la 11-12 metri și a stabilit scorul final. (VEZI VIDEO)

Rezultatul îi duce pe fotbaliștii lui Leo Grozavu pe locul 6, iar Europa League nu mai pare acum un vis de neatins pentru mica echipă din Moldova. În schimb, Ceahlăul ratează o bună oportunitate de a se apropia de locurile care asigură menținerea în Liga I și își complică și mai mult situația. Echipa din Piatra Neamț e pe 15, cu 23 de puncte, la cinci lungimi de poziția a 12-a, care e prima deasupra liniei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page