ImportantInfractional

INFRACTIONAL | Uneori, teribilismul costă. Doi tineri, surprinși de polițiști în timpul unui meci de fotbal cu coșurile de gunoi din parc

Aflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au surprins în seara zilei de  27.01.2015 orele 21.00 pe numiţii A. Eusebiu-Constantin în vârsta de 13 ani din Municipiul Botoşani şi  P. Bogdan Petru de 22 ani din comuna Roma, după o aniversare cu prietenii au considerat că e bine sa-şi verifice performanţele sportive pe coşurile de gunoi din parcul Mihai Eminescu.

Au început prin a lovi cu piciorul coşurile aflate pe aleile parcului, mobilierul stradal şi acompaniaţi de ţipete şi urlete au încins un meci de fotbal cu un coş de gunoi.

Duşi la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi sancţionare, cei doi au recunoscut faptele, fiind astfel  sancţionaţi P. Bogdan Petru la HCL nr. 355/2011 cu amendă în cuantum de 400 lei, iar în cazul minorului A. Eusebiu-Constantin, au fost chemaţi părinţii care au fost sancţionaţi cu 100 lei, pentru nesupravegherea minorului, în conformitate cu prevederile art.2 pct.33 din Legea nr. 61/1991.

Interesantă este diferenţa de vârstă, lipsa de ocupaţie şi modul de petrecere a timpului liber de către unii tineri, iar tulburător este faptul că în urma eforturilor municipalităţii, a sumelor investite, nu reuşim să păstrăm un oraş curat, liniştit şi sigur.

cosuri de gunoi - infractiune (3) cosuri de gunoi - infractiune (1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page