ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC Botoșani joacă sâmbătă cu Concordia Chiajna

Într-o partidă ce contează pentru etapa a 8-a a Ligii I de fotbal, FC Botoșani va întâlni sâmbătă, în deplasare, formația Concordia Chiajna. Pentru acest meci, moldovenii nu au nicio indisponibilitate în lot, toți jucătorii fiind apți de joc. Deși nu vor fi conduși de pe banca tehnică de Leo Grozavu, care a fost suspendat două etape în urma eliminării din meciul cu Dinamo, botoșănenii speră să obțină toate punctele și din confruntarea cu formația ilfoveană.

Chiar dacă echipa sa va evolua pentru prima dată în acest sezon pe un teren sintetic,  Leo Grozavu, antrenorul FC Botoșani, nu are emoții: “Este tot joc de fotbal, dacă jucăm pe iarbă, pe sintetic, pe ciment sau pe zgură, asta nu înseamă că noi suntem dezavantajați mai mult decât adversarii noștri.”

Fotbaliștii vor pleca vineri dimineață spre Capitală. După meciul de sâmbătă, aceștia vor rămâne la București pentru confruntarea de marți cu Rapid, duel ce contează pentru șaisprezecimile Cupei României. Confruntarea dintre Concordia și FC Botoșani este programată să înceapă la ora 16:00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page