Important

NATIONAL | Şi-a bătut cu bestialitate copilul de 2 ani până aproape l-a omorât. Când s-a dus cu el la spital, medicii au chemat poliţia

Un copil de numai 2 ani din Dâmboviţa a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Medicii au constatat că avea leziuni pe tot corpul, iar starea sa era una critică.

Anchetatorii cred că cea care l-a bătut crunt este chiar mama lui. Femeia le-a declarat medicilor ca băieţelul a căzut din cărucior, însă multe dintre rănile de pe corp erau mai vechi. Acum, femeia riscă să ajungă după gratii.

Copilul de 2 ani a fost adus la Spitalul din Târgoviste cu o ambulanţă. Mama lui a chemat medicii când a văzut că fiul nu mai mişcă. Medicii care l-au investigat s-au îngrozit când au văzut câte vînătăi are.

Medicii suspectează însă că băieţelul ar fi fost bătut de propriii părinţi. Povestea familiei din care provine copilul e cunoscută de vecini.

La sesizarea medicilor, poliţiştii au demarat o anchetă.

Din cauza stării de sănătate, medicii au hotărât să-l aducă la Spitalul Bagdazar Arseni din Capitală. În funcţie de rezultatele anchetei, inspectorii de la Protecţia Copilului vor decide dacă părinţii ar putea fi decăzuţi din drepturi.

Sursa: antena3.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page