ECONOMICLocal

Zeci de societăți comerciale din Dorohoi și Darabani verificate de polițiști

La data de 30 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

In cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 53 de persoane, controlate 36 de autovehicule și 8 societăți comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, a comerțului cu produse accizabile și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 28 de persoane, controlate 12 societăți comerciale și 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare abaterile comise de către pietoni.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.000 de lei.

Dintre acestea, 9 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abateri ale pietonilor, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button