Important

VIDEO | Torje rupe blestemul » Ex-dinamovistul, la primul gol în Serie A!

Introdus din nou la Udinese după o lună şi jumătate, ex-dinamovistul a profitat şi-a dat şi primul său gol în Serie A, scrie GSP.RO.

Gabi Torje cu un ochi plînge, cu altul rîde. Dacă Udinese a pierdut ieri la Florenţa (2-3), el are destule motive să răsufle uşurat. După o lună şi jumătate pe bancă sau în tribună, antrenorul Francesco Guidolin şi-a adus în sfîrşit aminte de el. L-a introdus în minutul 67, într-un moment în care ai săi alergau după egalarea la doi.

Ex-dinamovistul a înţeles că i se oferă poate una dintre ultimele şanse de a ieşi din “catacombe” şi s-a zbătut pentru a-i fi cît mai de folos echipei sale. N-a reuşit de fiecare dată, dar nici n-a renunţat cînd Fiorentina şi-a mărit avantajul. Iar insistenţa i-a fost în cele din urmă răsplătită. În ultimul minut!

Înconjurat de mai mulţi apărători în careul gazdelor, colegul Di Natale l-a văzut venind în viteză şi i-a pasat. Iar şutul “tricolorului”, fără preluare, cu dreptul, s-a dus glonţ în plasă. Întîia lui reuşită în Serie A!

12 apariţii are Torje la Udinese în acest sezon de Serie A. Nu mai jucase din 18 decembrie, de la un 2-2 cu Lazio.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page