Important

UPDATE! IMAGINI SOCANTE de la accidentul din IASI! Un tren a SPULBERAT o masina in care se aflau trei persoane – FOTO,VIDEO

Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore pentru a scoate masina de sub locomotiva trenului care avea o viteza de 100 km/h in momentul impactului. “Accidentul a avut loc la km 89/140. La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala de stingere si doua autospeciale pentru asistenta medicala. S-a procedat la descarcerarea persoanelor din autoturism si s-a constatat ca cele trei persoane  erau decedate. In tren se aflau 151 de  calatori. Acestia au fost  evacuati in siguranta si nu s-au inregistrat persoane care sa necesite ingrijiri medicale”, a declarat Silvia Spiridon, purtatorul de cuvant al ISU Iasi.

Cele trei persoane decedate, sot, sotie si fiica, sunt: Ben Nasr Nisar (31 de ani) – de orgine tunisiana, Gina Florentina Darabana (37de ani) si Ben Nasr Nanez (6 ani). Mecanicul de locomotiva a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii iau in calcul doua ipoteze. Prima se refera la neatentia in conducere a soferului care nu a respectat regulile de circulatie la trecerea peste calea ferata semnalizata cu indicatorul “Stop”. Politistii iau in calcul si posibilitatea ca motorul masinii sa se fi oprit pe sine.

APASA AICI SI VEZI IMAGINILE SOCANTE DE LA CUMPLITUL ACCIDENT!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page