Liga 1Sport

Universitatea Craiova – FC Botoșani, scor 1-0

Universitatea Craiova a obținut o victorie in extremis luni seară, pe teren propriu, contra lui FC Botoșani, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 7 din Liga 1.

Grație acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 5 în campionat, la doar un punct de podium. La flash-interviul de după meci, Mirel Rădoi (41 de ani) i-a felicitat pentru cei de la FC Botoșani pentru organizarea defensivă.

Mirel Rădoi, cuvinte de laudă pentru Mihai Teja și elevii săi

Antrenorul sosit la începutul lunii la Universitatea Craiova a crezut că poate o obține o victorie chiar și în prelungiri, lucru pe care l-a transmis în vestiar înaintea meciului.

“Oarecum, ne-am așteptat la un astfel de scenariu, știam că o să avem probleme, pentru că echipa Botoșaniului cu Mihai e foarte bine organizată defensiv, e greu să dai pasă filtrantă.

Nu am reușit să penetrăm foarte bine liniile lor și mai ales apărarea. A trebuit să ducem mingea către margine, nu am reușit, pentru că am avut o posesie destul de lentă.

Lumea animalelor e un puzzle cu piese lipsă și curiozități la tot pasul. Lasă-te uimit de Misterele evoluției pe Digi Animal World și Digi Online, de la 20:10!

Pe final de joc, m-am gândit că putem s-o facem doar cu șuturi de la distanță sau faze fixe, așa că am încercat să introducem jucători cu talie mai înaltă, pentru a marca golul victoriei. Le-am spus că victoria poate veni chiar și în minutul 90+5″, a declarat Rădoi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page